Wonderware Benelux

Bij Wonderware geloven we in het onbegrensde potentieel van technologie om mensen in hun kracht te zetten en bedrijven te transformeren. We willen de meest innovatieve en betrouwbare industriële software maken om personen, teams en bedrijven van elke omvang in staat te stellen uitzonderlijke prestaties te leveren. We leven in een verbonden, wereldwijde landschap dat zich voortdurend verder ontwikkelt. Hoewel het noodzakelijk is dat we systemen kunnen aansturen en uitvoeren, is dit niet langer voldoende. Om succesvol te blijven, hebben we behoefte aan actuelere kennis, meer discipline en slimmere processen.

Als leverancier van ‘s werelds meest geprezen HMI (in gebruik bij ruim een derde van alle industriële faciliteiten over de hele wereld) geeft Wonderware zijn klanten extra power door in korte tijd gestandaardiseerde en herbruikbare visualisatieapplicaties te creëren, die met één muisklik in de hele enterprise gedistribueerd kunnen worden, ook naar mobiele gebruikers.

Wij anticiperen op uitdagingen rond connectiviteit, automatisering en optimalisatie op het snijpunt van IT, de fysieke wereld en de mens, zodat we passende oplossingen voor deze uitdagingen kunnen leveren. Door middel van technologie en samenwerking stelt Wonderware hun mensen in staat om waarde toe te voegen aan hun organisaties.

 

Oplossingen voor de operationele problemen van onze klanten:

Onze industriële software biedt oplossingen voor bedrijfsprocessen, prestatiebeheer, Manufacturing Intelligence, Business Process Management en samenwerking. We concentreren ons op de meest urgente operationele problemen van onze klanten en het leveren van robuuste, beveiligde en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen die deze problemen oplossen. Wonderware is uitgegroeid tot de grootste naam in industriële software en de wereldwijde marktleider op het gebied van HMI, SCADA en industriële besturingssystemen.