Medewerkers

Door een goede mix van technisch specialisten en generalisten kunnen wij projectteams samenstellen die van iedere uitdaging een succes maken. In onze platte organisatie werken directie en management nog dagelijks in projectteams als projectmanager of -consultant om contact met de markt en de techniek te houden.

Kevin Schoonings – Systeem Engineer

Kevin is sinds 2008 werkzaam bij PRO-AT en Perf-iT.  Hij is hier belandt tijdens zijn stage en heeft na een 0 urencontract te hebben gehad een vast contract gekregen.Zijn werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar oplossingen voor uiteenlopende problemen variërend van data communicatie en netwerkinfrastructuur tot aan proces automatisering en data analyse. De diversiteit is voor hem erg belangrijk, PRO-AT biedt hem deze diversiteit zodat er steeds een nieuwe uitdaging is.
‘’Wanneer je een idee hebt en deze goed kan onderbouwen, is alles mogelijk binnen PRO-AT”

Leon de Geus – Automation Engineer

Leon is sinds september 2017 werkzaam bij PRO-AT. Onder zijn werkzaamheden valt het programmeren en het aanpassen van PLC-software. Hij is bezig met veel ervaring op te doen zodat hij later zelf projecten kan leiden en klanten van dienst te zijn. Hij beschrijft de werksfeer als professioneel, maar er is ook ruimte voor een praatje.

‘’Voor mijn gevoel wordt er geluisterd naar mijn doelen/ambities en wordt hier ook echt iets mee gedaan. Wat het werk zo leuk maakt voor mij is dat je werkt met veel verschillende klanten en systemen. ‘’

Marnix Baelde – Junior Engineer

Marnix is sinds februari 2017 werkzaam bij zowel Perf-iT als PRO-AT. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het uitrollen van projecten, het opzetten van graphics en displays en het bouwen van typicals. Hij is momenteel bezig met een HBO-deeltijdopleiding Technische Informatica.

‘’ Wat het werk voor mij zo leuk maakt zijn onder andere de projecten in het buitenland. Ook is er veel vrijheid, je kan zelf met ideeën komen en er hangt een fijne (open) familiesfeer’’

Mohammed Al-Ati-Allah – Technisch Consultant

Mohammed is sinds 2008 werkzaam voor PRO-AT en is vooral te spreken over de vrijheid en tegelijkertijd verantwoordelijkheid die hij krijgt. PRO-AT is een zeer professionele organisatie. De medewerkers krijgen veel vrijheid en daarmee verantwoordelijkheid. Zijn werkzaamheden zijn het ondersteunen van nieuwe collega’s, projectmanagement, consultancy en een software engineering. De komende jaren ziet hij PRO-AT graag groeien tot een grotere organisatie. 

‘’ Het werk is uitdagend en ik haal er veel voldoening uit als ik de klant kan helpen en tevreden kan stellen ‘’

Reshma Ramautar – Systeem Engineer

Sinds 2014 is Reshma werkzaam bij Perf-iT. Haar werkzaamheden zijn het uitrollen van projecten, service taken en product development.   Ze vindt het werk afwisselend en de collega’s leuk. Ze beschrijft de werksfeer als informeel en casual.

‘’Wanneer ik een stukje kennis mis is er altijd een mogelijkheid op bijscholing’’