WIJ ZOEKEN JOU!

Ben jij een Lead Engineer die klaar is voor de volgende stap in zijn carrière en de combinatie van techniek en productontwikkeling zoekt?

Jouw rol 

Binnen de organisatie kan je zelfstandig projecten aansturen voor verschillende opdrachtgevers in Europa. Binnen deze projecten ontwikkel je mee aan het tot stand komen van de software oplossing voor de opdrachtgever. Als Lead Engineer rapporteer je aan de technisch directeur en heb je een directe stem in de doorontwikkeling van het DCMS softwarepakket.

Je bent een specialist op het gebied van monitoring toepassingen en projectmatige software implementaties bij voorkeur in Datacenters. 

Je hebt ervaring met projecten, databases, web toepassingen, visualisatie (SCADA) applicaties. Je kunt de vertaling maken van klantvraag naar geautomatiseerde systemen. Als Lead Engineer voer je de technische leiding over de ontwikkelteam, waarbij standaardisatie een leidend thema is. 

Wat zoeken wij?

Naast minimaal een HBO-opleiding richting techniek heb je de afgelopen 8 tot 12 jaar ervaring opgedaan als engineer en projectmatig werken. Je hebt meerdere jaren ervaring met de implementatie van software-pakketten.

Wat bieden wij?

Pro-At streeft naar een langdurig arbeidsrelatie en een prettige werkomgeving die uitdaagt om samen te groeien naar een nummer 1 positie binnen de markt van monitoringsystemen voor de datacenters. Daarnaast is het keuzepakket van secundaire arbeidsvoorwaarden gewoon goed te noemen, oa:

  • Collectieve pensioenregeling
  • Arbeidsongeschiktheidverzekering
  • Lease-auto
  • Laptop
  • Mobiele telefoon