ISA European Office

De International Society of Automation (www.isa.org) is een professionele vereniging, zonder winstoogmerk, die de norm stelt voor degenen die techniek en technologie toepassen om het beheer , de veiligheid en de cyberbeveiliging van moderne automatisering- en besturingssystemen die in de hele industrie en kritieke infrastructuur worden gebruikt, te verbeteren.

ISA, opgericht in 1945, ontwikkelt algemeen gebruikte wereldwijde normen, certificeert professionals uit de industrie, geeft onderwijs en opleiding, publiceert boeken en technische artikelen, organiseert conferenties en exposities en biedt netwerk- en loopbaanontwikkingsprogramma’s voor haar 40.0000 leden en 400.000 klanten over de hele wereld.

ISA’s vertegenwoordiging in Europe, the Middle East & Africa.

 

Via een volledige dochteronderneming wil ISA uitbreiden en haar aanwezigheid in EMEA beperken. Het kantoor van ISA is gevestigd in Nederland. Dit kantoor wordt beheerd door een ISA- medewerker; Dhr. Pieter van der Klooster. De focus van dit bureau is het organiseren van workshops, evenementen, open inschrijving- en in bedrijfsopleidingen.

ISA European Office is een kenniscentrum voor ISA-18, ISA-88, ISA-95 en ISA/IEC6443 en host veel websites zoals; www.isa-88.com, www.isa-95.com en www.cybersecurity-expert.com.

Ga voor meer informatie over ISA naar www.isa.org